Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Cupa Davis: Echipa României pentru meciul cu PortugaliaMircea Roșca / SportPictures.eu
08 Sep 2021

Cupa Davis: Echipa României pentru meciul cu Portugalia

Marius Copil, Filip Jianu, Nicholas-David Ionel, Horia Tecău și Nicolae Frunză, împreună cu Dan Alexandru Tomescu și Alexandru Coman, sunt în echipa României pentru meciul de Cupa Davis cu Portugalia de la Cluj-Napoca, în vreme ce Gabriel Trifu este căpitan-nejucător iar Andrei Mlendea, antrenor.

Partida va avea loc în Sala Sporturilor Horia Demian, în zilele de sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie 2021, și contează pentru Grupa Mondială I a Cupei Davis by Rakuten.

Meciurile vor începe în fiecare zi la ora 12, accesul fiind permis spectatorilor care își achiziționează bilete și care, la intrarea în arenă, trebuie să prezinte, în format fizic sau electronic:

- dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);

- copie a scrisorii medicale eliberate de medicul de familie sau D.S.P. pentru persoanele vindecate de COVID și aflate în perioada de 90 de zile de la data vindecării;

- rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test Antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore).

Preţurile biletelor sunt după cum urmează:

Ziua 1, 18 Septembrie 2021 – 40 RON;

Ziua 2 – 19 Septembrie 2021 – 50 RON;

Abonament 2 zile – 70 RON.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul https://www.bilete.ro/davis-cup-by-rakuten/

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp