Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Cupa Davis: Două victorii, două ore petrecute de tricolori pe terenMircea Rosca / SportPictures.eu
07 Apr 2018

Cupa Davis: Două victorii, două ore petrecute de tricolori pe teren

Turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis programează pentru acest week-end întâlnirea dintre România și Maroc. Organizată în Sala Polivalentă din Cluj pe o suprafață rapidă, disputa este controlată autoritar de băieții noștri.

Posesor al unui joc adaptat acestei suprafețe, Marius Copil, locul 84 ATP, l-a depășit în numai 39 de minute pe Amine Ahouda, locul 699 ATP, cu scorul de 6-0, 6-1. Vizibil incomodat de viteza mingilor, Ahouda a fost în imposibilitate de a bloca stilul agresiv, serviciu-voleu, practicat de arădean.

În al doilea meci al întâlnirii, căpitanul nejucător Gabriel Trifu a contat pe serviciile unui jucător cu mare experiență, piteșteanul Adrian Ungur. Actualmente clasat pe locul 535 ATP, Ungur l-a depășit tot în două seturi pe adversarul său, Lamine Ouahab, locul 572 ATP, victoria a fost mai muncită, însă, compatriotul nostru având nevoie de un tiebreak pentru a se impune după o oră și 19 minute cu 6-0, 7-6 (3).

Mâine de la ora 11, ziua începe cu partida de dublu, Marius Copil / Florin Mergea - Lamine Ouahab / Amine Ahouda, urmată de meciurile de simplu Marius Copil - Lamine Ouahab și Adrian Ungur - Amine Ahouda.

Alte știri din Tenis de câmp