Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Cupa Davis: Baraj cu Austria în deplasareOvidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto
09 Apr 2017

Cupa Davis: Baraj cu Austria în deplasare

Echipa României va disputa cu Austria în perioada 15-17 septembrie în deplasare meciul de baraj pentru menținerea în Grupa I din zona Europa / Africa a Cupei Davis.

Austriecii au pierdut în acest sfârșit de săptămână meciul contra Belarusului jucat în deplasare, din echipa austriacă lipsind în continuare cel mai bun jucător al său, ocupantul locului 9 ATP Dominic Thiem. Componența echipei cu care capitanul nejucător Stefan Koubek a abordat întâlnirea de la Minsk a fost Jürgen Melzer, Gerald Melzer, Alexander Peya și Julian Knowle și este posibil să se păstreze și pentru partida contra României dacă Dominic Thiem, consiliat de antrenorul său Günter Bresnik, va pune din nou pe primul plan traseul său individual în circuitul profesionist.

În cazul unei victorii asupra Austriei, tricolorii ar trebui să mai joace un nou tur de baraj contra învingătoarei din întâlnirea ce opune Israelul Ucrainei.

Alte știri din Tenis de câmp