Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Cupa Challenge: Timișoara a pierdut pe terenul lui EdinburghCornel Alin Putan / SportPictures.eu
21 Ian 2017

Cupa Challenge: Timișoara a pierdut pe terenul lui Edinburgh

Timișoara Saracens a fost învinsă în ultimul meci din grupele Cupei Challenge, în deplasare, pe terenul scoțienilor de la Edinburgh, cu scorul de 49-3 (28-0).

Singurele puncte ale bănățenilor au fost înscrise de Valentin Calafeteanu, dintr-o lovitură de pedeapsă, valorificată în puncte în minutul 42.

Timișoara a terminat pe ultimul loc, cu 0 puncte și câteva recorduri de ineficacitate pentru competițiile europene. În total, Timișoara a marcat 26 de puncte și a primit 280, înscriind doar 2 eseuri în meciurile din grupă. În ultimele 5 partide, Timișoara nu a marcat nicio încercare și nu a înscris mai mult de 3 puncte pe meci.

Edinburgh, grație victoriei de aseară, s-a calificat de pe primul loc al grupei, pentru sferturile de finală ale Cupei Challenge. Partida s-a disputat pe noul stadion din Edinburgh, Myreside, cu o capacitate de 6000 de locuri, fiecare scaun din tribune fiind ocupat.

Alte știri din Rugby