Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa Challenge: ”Tigrii” au prima șansă la cucerirea trofeuluiSabin Malisevschi / SportPictures.eu
12 Mai 2019

Cupa Challenge: ”Tigrii” au prima șansă la cucerirea trofeului

CSM București a disputat astăzi manșa tur a finalei Cupei Challenge la handbal masculin în deplasare pe terenul portughezilor de la AM Madeira Andebol SAD. În Pavilhão do Marítimo din Funchal, capitala micuței insule din oceanul Atlantic al vest de Maroc, Paulo Pereira a remizat în prima manșă a duelului cu Paulo Fidalgo, secundul său de la naționala Portugaliei, decizia în privința câștigătoarei trofeului urmând să se ia la București pe 18 mai.

”Tigrii” au menținut ritmul cu puternica formație portugheză până la scorul de 13:13, apoi pe fondul unei perioade mai bune gazdele s-au desprins la 19:14, însă pe final au recuperat și s-a încheiat 22:22 (9:8).

Allahkaram Esteki a înscris cele mai multe goluri, 5, pentru bucureșteni, celelalte reușite fiind semnate de Sajad Esteki, Selicani Teixeira, Vrazalic - câte 3, Georgievski, Rotaru - câte 2, Mănescu, Onyejekwe, Pozzer, Ramba - câte un gol.

Partida retur este programată sâmbăta viitoare în sala Dinamo.

Alte știri din Handbal