Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa Challenge: Potaissa se califică a doua oară consecutiv în finalăMircea Rosca / SportPictures.eu
29 Apr 2018

Cupa Challenge: Potaissa se califică a doua oară consecutiv în finală

Formația AHC Potaissa Turda a obținut calificarea în finala Cupei Challenge după ce a anulat handicapul de trei goluri din manșa tur disputată săptămâna trecută în Islanda.

Învinsă de IBV Vestmannaeyjar cu 31:28, echipa pregătită de Horațiu Gal a reușit să treacă de un moment dificil la mijlocul reprizei secunde când au fost conduși de islandezi cu 17:19 și 18:20, dar au întors soarta meciului și a calificării cu o serie de șapte goluri consecutive, preluând conducerea cu 25:20. Ascendentul moral a fost de partea turdenilor, care susținuți de 1.000 de suporteri în tribunele sălii ”Gheorghe Barițiu” s-au impus în cele din urmă cu 4 goluri diferență, 28:24 (13:11).

Golurile echipei noastre au fost înscrise de Ghiţă – 6, Adomnicăi, Rotaru - câte 4, Iancu - 3, Zacaciurin, Savic, Stamate, Szoke - câte 2, Cîntec, Asoltanei, Ignat - câte un gol.

În finala competiției turdenii o vor avea ca adversară pe A.E.K. Atena, formația greacă dovedindu-se superioară echipei portugheze AM Madeira Andebol SAD. Finala se va disputa în dublă manșă pe 12 sau 13 mai meciul tur și 20 mai meciul decisiv.

Iată rezultatele partidelor semifinalelor:

IBV Vestmannaeyjar - AHC Potaissa Turda    31:28    24:28

AM Madeira Andebol SAD - A.E.K. Atena    21:29    23:23

Alte știri din Handbal