Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cupa Challenge: Înfrângere cu 9 goluri în turul finaleiMircea Rosca / SportPictures.eu
21 Mai 2017

Cupa Challenge: Înfrângere cu 9 goluri în turul finalei

AHC Potaissa Turda a pierdut cu un scor categoric prima manșă a finalei Cupei Challenge disputată în deplasare cu Sporting CP Lisabona.

Desfășurată la ”Pavilhao do Ginasio Clube do Sul” din Almada, o localitate învecinată a Lisabonei, partida a fost controlată de la un cap la altul de echipa portugheză care a mărit constant ecartul de la 7:2 în minutul 9 la 17:6 în minutul 22, o ușoară revenire a turdenilor îmblânzind scorul la pauză 19:11.

Problemele din defensivă și arbitrajul ușor favorabil gazdelor în privința modului în care au fost judecate fazele de eliminare au continuat și în partea a doua a meciului. Portughezii s-au distanțat în continuare tabela indicând 31:18 la jumătatea celei de-a doua reprize, iar jucătorii pregătiți de Horațiu Gal se precipită și ratează foarte mult chiar și în superioritate numerică. Portarul Ludovic Varo a limitat proporțiile scorului, dar nu a putut compensa ratările în cascadă ale colegilor săi, astfel că la final tabela indica 37:28 (19:11) în favoarea gazdelor.

Turdenii au șanse foarte mici să intre în posesia trofeului, dar cu siguranță în partida de sâmbăta viitoare din sala ”Horia Demian” din Cluj vor da totul pentru a lăsa o bună impresie de final. Până atunci, însă, miercuri ei vor disputa partida decisivă din semifinalele Ligii Naționale contra celor de la CSM București.

Alte știri din Handbal