Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Echitație
Cupa Câmpiei de Vest - Timișoara
01 Dec 2013

Cupa Câmpiei de Vest - Timișoara

Reluată după o „tăcere” de 17 ani (ultima ediție fiind în anul 1996), Cupa Câmpiei de Vest la călărie obstacole s-a derulat în organizarea Direcției Silvice Timiș, la Manejul din Timișoara, în zilele de 16 - 17 Brumar. În ciuda acestui vechi nume a lunii noiembrie, mulți (cifra de 400 este un record pentru rețelele din filiera autohtonă a calului) simpatizanți ai acestui sport, dar și curioși ori căutatori de alternativă de stil de viață au umplut literalmente, mai cu seamă duminică, tribunele reabilitatului așezământ ecvestru, ce-și dorește să redevină o emblemă a Timișoarei.

Șase cluburi au fost prezente la acest randez-vous sportiv, în condițiile în care federația de resort a tras oblonul peste calendar încă de acum o lună.

Toți cei prezenți la eveniment (public, organizatori, sportivi, proprietari) au apreciat calitatea competiției, bucurându-se de invitația pentru Christmas Show-ul anunțat pentru week-end-ul 7-8 decembrie, când sunt anunțate alte surprize ecvestre.

Primele trei locuri au fost ocupate de:

  1. Vlad Cocioabă - cu calul Venera - 121 de puncte;
  2. Adelina Rusu - cu calul Tsunamy - 94 de puncte;
  3. Nicolae Dăscăliuc - cu calul Sara - 81 de puncte.
Alte știri din Echitație