Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Cupa CEV: România are o finalistă!Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
13 Feb 2019

Cupa CEV: România are o finalistă!

Performanță extraordinară pentru voleiul feminin românesc! CSM Volei Alba-Blaj și Știința Bacău au obținut victorii entuziasmante ce le-au adus calificarea în semifinalele Cupei CEV, iar sorții au decis ca ele să se lupte pentru un loc în finala competiției continentale.

În sala ”Transilvania” din Sibiu blăjencele au făcut spectacol în fața puternicei formații Galatasaray Istanbul. După ce și-au adjudecat cu 25:20, 25:23, 25:16 cele trei seturi necesare pentru a anula avantajul turcoaicelor, elevele lui Darko Zakoc și-au spulberat adversarele în setul de aur câștigat cu 15-5. Ioana Maria Baciu a fost cea mai bună atacantă a gazdelor cu 18 puncte dintre care 3 ași, fiind urmată de Lazarevic cu 13 puncte și Newcombe cu 11 puncte.

După victoria de pe teren propriu cu 3:2, Știința Bacău a izbutit o victorie similară și pe terenul cehoaicelor de la VK UP Olomouc, scor 3:2 (21:25, 20:25, 25:20, 25:20, 18:16) și elevele lui Florin Grapă se pare că se specializează pe meciuri decisive câștigate în deplasare. Ana Cristina Cazacu a adus formației băcăuane 20 de puncte dintre care 4 direct din serviciu, Otasevic 18 puncte, iar Koleva 16.

Meciul tur al semifinalei se va disputa la Bacău pe 26 februarie, iar pe 5 martie se va juca partida decisivă de pe terenul celor de la CSM Volei Alba-Blaj.

Alte știri din Volei