Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Cupa CEV: Blăjencele pierd turul finalei disputat pe teren propriuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Mar 2019

Cupa CEV: Blăjencele pierd turul finalei disputat pe teren propriu

CSM Volei Alba-Blaj a suferit o corecție severă în manșa tur a finalei Cupei CEV la volei feminin în partida disputată în această seară în sala ”Transilvania” din Sibiu în care a întâlnit echipa italiană Yamamay e-work Busto Arsizio.

Elevele lui Darko Zakoc au început slab și au continuat în aceeași notă, italiencele reușind să închidă partida după numai o oră și 6 minute cu scorul de 3:0 (25:19, 25:16, 25:14) în fața celor 2.000 de spectatori veniți să asiste la o nouă minune făcută de favoritele lor.

Deținătoare a două trofee ale Cupei CEV, cele din 2010 și din 2012, italiencele pornesc cu prima șansă și în meciul retur programat marțea viitoare în Palayamamay din Busto Arsizio, o localitate în apropiere de Milano, de la ora 21:30 ora României.

Olandeza Floortje Meijners a adus cele mai multe puncte pentru formația italiană, în timp ce pentru gazde Sonja Newcombe a contribuit cu 8.

Alte știri din Volei