Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Golf
Cupa Academiei de Golf „Demis Papillon” 2016, câștigată de Nick Eftimie
27 Sep 2016

Cupa Academiei de Golf „Demis Papillon” 2016, câștigată de Nick Eftimie

Cupa Academiei de Golf „Demis Papillon”, eveniment de tradiție în lumea golfului amator din Europa de Est, desfășurată în premieră pe terenul de la Clubul Diplomatic din București, a fost câștigată de Nick Eftimie, cu un scor total de -2 (gross score), față de scorul terenului pe cele două tururi ale competiției. Câștigătorul a fost recompensat cu un premiu constând într-o croazieră de șapte zile pe Marea Mediterană pentru două persoane, premiu oferit de Croaziere.net, sponsor al competiției.

75 de jucători din mai multe țări, printre care Australia, Coreea de Sud, Franța, Germania, Mexic, Norvegia și România au luat startul la Cupa Academiei de Golf „Demis Papillon” 2016. Competiția a avut loc duminică, 25 septembrie 2016 și a avut, pe lângă diviziile de seniori, o competiție pentru juniori care a devenit tradiție în cadrul turneului la care au participat copii care joacă golf de mai mulți ani, dar și juniori care au primit lecții în 2016 la Clubul Diplomatic din parcul Herăstrău din București; ei au fost la prima participare într-o competiție. Ediția de anul acesta a inclus și o categorie destinată doamnelor, unde câștigătoare a fost Cătălina Jigman.

“Am mutat turneul Academiei de Golf Demis Papillon la București și am avut o cerere cu mult peste capacitate. După opt ediții, pot spune că a devenit un eveniment important în golful din regiune, atât pentru membrii Academiei, cât și pentru cei apropiați acestui sport. Sunt cu atât mai bucuros cu cât foarte mulți dintre cei prezenți au pornit în golf sau au făcut un progres real în joc prin lecțiile pe care le predau la Academie, iar  acum își desfășoară activitatea la Clubul Diplomatic din București”, a declarat Demis Papillon, fondatorul Academiei.

Aceasta este prima ediție a competiției care se desfășoară în România, ultimele șapte ediții ale competiției având loc pe terenurile Tracian Cliffs și Lighthouse de lângă Balcic în Bulgaria.

“Odată cu mutarea Academiei la București, îmi propun să dezvolt într-un ritm mult mai accelerat pregătirea jucătorilor, atragerea juniorilor către golf, Bucureștiul având un potențial enorm. Este un sport foarte frumos, stai mult în natură și progresezi într-o luptă pe care o duci cu tine, cu performanțele tale, iar acest lucru construiește sportivi și oameni frumoși. Pe asta mă bazez în atragerea elevilor de la școlile din tot Bucureștiul”, a mai spus Demis Papillon.

Alte știri din Golf