Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Cum arată cotele pentru Fed CupMihaela Bobar / SportPictures.eu
05 Feb 2016

Cum arată cotele pentru Fed Cup

Echipa de Fed Cup a României întâlnește Cehia, în acest week-end, la Cluj, într-un duel în care Simona Halep și Petra Kvitova anunță spectacol. Pariurile puse pe Tricolore, la acest meci sau chiar la câștigătoarea competiției, le pot aduce românilor câștiguri importante, de până la 9 ori mai mari față de suma mizată.

Grupa Mondială a Fed Cup 2016 a primit, de la bookmakerii Stanleybet, cote atât pentru meciurile din sferturile de finală, cât și pentru câștigătoarea turneului. O sută de lei, mizați pe victoria României contra Cehiei, pot aduce un câștig de 285 de lei, în timp ce pentru câștigarea Fed Cup de către românce se oferă nu mai puțin de 900 de lei la fiecare o sută de lei mizați. Oferta este disponibilă atât în agenții, cât și online, pe www.stanleybet.ro.

 

România a întâlnit o singură dată Cehoslovocia, în 1980, când echipa Virginiei Ruzici pierdea cu 1-2, tot în sferturile competiției. Anul acesta, este pentru a șasea oară când România evoluează în sferturile turneului (ultima dată în 1981), în timp ce echipa Cehiei va lupta pentru a adăuga în vitrina cel de-al zecelea titlu mondial.

Simona Halep, 3 WTA și Petra Kvitova, care a coborât pe 9 WTA, au puterea de a trage după ele echipa. Racheta numărul 1 a României o conduce pe cehoaică în duelurile directe, scor 2-0 după întâlnirile din 2013 și 2014, iar în fața Karolinei Pliskova are 3-0. Pentru a se impune și de această dată, Simona are nevoie de o formă mult mai bună decât cea de la ultimele partide de anul acesta și chiar cele de anul trecut.

Pe de altă parte Halep și coechipierele sale pot profita de suprafața de joc lentă (una hard, din Playflex), pentru a ajunge mai repede la mingi și astfel să impună un stil de joc agresiv.

 

Despre Stanleybet

Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 360 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online pe www.stanleybet.ro.

Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești. Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 8 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru, Lituania, Croația și Danemarca.

Alte știri din Pariuri