Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Cu un picior în semifinală
09 Ian 2014

Cu un picior în semifinală

Cupa României la baschet masculin a programat astăzi ultimul meci al sferturilor de finală. La Ploieşti s-au întâlnit campionii României, CSU Asesoft Ploieşti, şi BC Mureş, ambele formaţii venind după o scurtă vacanță de iarnă. Cele două echipe, dar în special ploieştenii, au arătat că nu şi-au pierdut pofta de joc în pauza competiţională, oferind spectatorilor prezenţi în sala Olimpia un spectacol alert, dominat de gazde, care au câştigat cu un categoric 102-69 (pe sferturi 21-16, 28-18, 29-19, 24-16) şi au luat astfel o serioasă opţiune pentru calificarea în semifinale.

Fără trei jucători importanţi rămaşi acasă din cauza problemelor medicale, ardelenii au ţinut pasul doar în primul sfert al partidei, rotaţiile scurte din teren forţându-i să joace prudent pentru a nu acumula greşeli personale şi oferindu-le culoar ploieştenilor spre atac. Asta s-a vazut mai ales în următoarele reprize, când pe teren nu a existat practic decât o echipă, cea gazdă, care s-a distanţat până la un scor care nu le oferă emoţii pentru returul de luni de la Târgu Mureş.

De la Asesoft s-au remarcat doi jucători, Lee, autor a 13 puncte – impecabil pe faza de atac şi Mohammed, prin aruncările de la distanţă, în timp ce la oaspeţi singurul care a ţinut pasul a fost Lupusavei, care a reuşit aruncări ,,imposibile’’ din spatele semicercului.

Returul acestei partide va avea loc luni 13 ianuarie la ora 18 si va fi transmis in direct de postul DigiSport3.

Alte știri din Baschet