Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cu o floare se poate face primăvară!SportPictures.eu
22 Feb 2014

Cu o floare se poate face primăvară!

Liga Naţională de handbal feminin ne-a obişnuit cu rezultate aşa zis "normale", când echipele mai bine clasate se impun în faţa celor cotate cu şansa a doua. Însă din când în când, mai apar şi surprize, spre bucuria iubitorului de sport care nu contabilizează doar meritele "celor tari".

Aşa s-a întâmplat şi în această etapă a 19-a, când la Ploieşti, "buturuga mica" CSM din localitate a răsturnat Craiova lui Carmen Amariei, după un joc ca o sinusoidă. Oaspetele au început foarte bine şi s-au distanţat la 4 şi 5 goluri chiar, confirmând statutul de favorite. Treptat, jocul lor a scăzut în consistenţă şi handbalistele din Ploieşti au început să reducă din diferenţă, reuşind egalarea cu un minut înainte de pauză, 13-13. Nu a fost suficient, avantajul după 30 de minute aparţinând tot craiovencelor, care au mai punctat o dată, 13-14 la pauză.

În partea a doua a jocului, filmul a avut aceleaşi coordonate, dar în oglindă! A fost rândul gazdelor să se distanţeze la 5 goluri, adversarele reuşind să se apropie treptat până în ultimul minut de joc, când diferenţa se micşorase la doar un gol, 27-26 pentru CSM Ploieşti. În ultimele 30 de secunde, pe mâna lor, oaspetele nu au reuşit lovitura câştigătoare, astfel că la finalul celor 60 de minute de joc, tabela a înregistrat victoria echipei aflate pe locul 11 (penultimul) cu scorul de 27-26 (la pauză 13-14). SCM Craiova rămâne pe locul 9, cu 20 de puncte, şi îşi ia adio de la un loc în play-off.

 

În celelalte trei partide s-a păstrat "tradiţia", rezultatele fiind absolut fireşti:

HCM Roman - CSM Cetate Deva 27-19 (13-11)

HCM Rm.Vâlcea - U Jolidon Cluj 25-30 (12-13)

Neptun Constanţa - HC Dunărea Brăila 16-23 (9-12)

 

Duminică, 23 februarie, se va desfăşura derby-ul campionatului, ce va pune faţă în faţă pe HCM Baia Mare şi Corona Braşov, ultima partidă a etapei urmând a se desfăşura luni, 24 februarie, între CSM Bucureşti şi HC Zalău.

Alte știri din Handbal