Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Cu cine ne vom confrunta în grupa valorică IB?Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Apr 2017

Cu cine ne vom confrunta în grupa valorică IB?

Ecourile victoriei românești de la Galați, unde naționala noastră a câștigat grupa valorică IIA a Campionatului Mondial de hochei pe gheață, încă nu s-au stins. Acest succes a generat, implicit, promovarea în eșalonul superior, în Divizia I, grupa B.

În ediția 2018 a Campionatului Mondial, România va avea alți adversari. Aceștia se vor alege dintre cele șase actuale echipe prezente în divizia respectivă. Japonia, Marea Britanie, Olanda, Croația, Lituania și Estonia se vor duela, între 23 și 29 aprilie 2017, la Belfast, în Irlanda de Nord. Ultima clasată, conform regulamentului, va retrograda și va fi înlocuită în sextet de România.

De asemenea, prima clasată va promova, fiind schimbată de echipa care va pica din grupa valorică IA. În anticamera elitei Campionatului Mondial evoluează Ungaria, Ucraina, Coreea de Sud, Polonia, Austria și Kazakhstan. Cea mai slabă dintre acestea va fi colegă de grupă cu România, anul viitor. Campionatul Mondial grupa valorică IA se va desfășura la Kiev, în Ucraina, între 22 și 28 aprilie.

Alte știri din Hochei