Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tir cu arcul
Cronica finalelor pentru echipe mixte la Campionatele Europene pentru cadeți și junioriAFP / Mediafax Foto
22 Iul 2016

Cronica finalelor pentru echipe mixte la Campionatele Europene pentru cadeți și juniori

Joi a fost prima zi cu finale la Campionatele Europene de tir cu arcul pentru cadeți și juniori, organizate pe Stadionul Dinamo din București. Conform programului, au avut loc meciurile eliminatorii și finalele la echipe mixte.

România a avut reprezentanți la compound, însă prestația arcașilor noștri nu ne-a dat speranțe prea mari pentru cucerirea medaliilor.

La cadeți, Rusia ne-a eliminat în primul tur, în sferturile de finală, cu categoricul scor de 151-130. Formula noastră a fost alcătuită din Ileana Neagoe și Vlad Teodor. Rusia a câștigat turneul, urmată pe podium de Turcia și Danemarca.

La juniori compound, România a disputat barajul de calificare în sferturile de finală, echipa noastră pierzând categoric contra Slovaciei, cu 143-99. În tandem s-au aflat Valentin Rusu și Cătălina Ghiță. Aurul a fost adjudecat de Turcia, flancată pe podium de Italia și Estonia.

La recurve (arc olimpic), țara noastră nu a avut echipe mixte aliniate în concurs. Categoria cadeților a fost câștigată de Rusia, urmată de Spania și Italia, câștigătoare de medalii.

La juniori s-a impus Turcia, care a învins în finala contra Germaniei. Pe locul al treilea a urcat reprezentativa Rusiei.

Mâine vor avea loc probele individuale până la finala mică inclusiv, iar finalele pentru aur vor avea loc sâmbătă, în ziua de închidere.

Alte știri din Tir cu arcul