Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Motorsport
powered by Shell
Cronica Campionatului National de Endurocross – Et.I – SebisFRM.ro
25 Iul 2020

Cronica Campionatului National de Endurocross – Et.I – Sebis

Clubul Lion Racing Team Sebis a organizat sambata prima etapa din Campionatul National al Romaniei la Endurocross. Sebis Enduro Challenge a avut loc pe 25 iulie 2020 in localitatea Sebis din judetul Arad si a fost conform regulamentului disciplinei una dintre cele 3 etape de Endurocross Extrem din acest sezon competitional.

Au concurat clasele: Moto – A, VET, B, C si FETE; QUAD – A și C; ATV – A și C.

Dupa mai bine de zece ani de la apariția acestei discipline moto, clubul Lion Racing Team Sebiș a adus Endurocrossul acole unde era la începuturile sale, la peste 100 de concurenți la o singură etapă.

Lăscoiu Denis de la Clubul Extrem Motors Orăștie căștigă concursul la clasa PRO Moto. Cel mai bun Veteran este Roth Constantin (Top Cross TCS Otopeni).

Cel mai bun expert este Leric George Florentin de la clubul Hard Enduro Arad. La clasa Hobby se impune juniorul Tudur Alexandru George de la clubul Lion Racing Team Sebiș.

La această etapă națională de Endurocros au luat startul și două fete, câștigătoare fiind Grigoraș Maria de la clubul Top Cross TCS Otopeni.

Concioiu Mihai (ATH Racing Florești), termină primul la clasa ATV Pro, iar Boran Alexandru Bogdan (Lion Racing Team Sebiș), la Hobby.

La Quad PRO câștigător este Lorincz Csaba (Ditriders Ditrău), iar la Hobby urcă pe cea mai înaltă treaptă a podiumului Iacob Marco (Quad Club Timișoara).

Următoarea etapă națională de Endurocross va fi organizata tot de Lion Racing Team Sebiș și este programată la Pleșcuța (Arad), pe 22 august 2020.

 

sursa: frm.ro

Alte știri din Motorsport