Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Motorsport
powered by Shell
Cronica CNIR Et. I RALLY RAID – ConstantaFRM.ro
22 Aug 2020

Cronica CNIR Et. I RALLY RAID – Constanta

Prima etapa din Campionatul National al Romaniei de Rally Raid a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute la Constanta. Clubul Trans Carpatic Brasov a organizat concursul intre 21 si 22 august 2020, aceasta etapa avand si categorii care conteaza in Campionatul Regional de Rally Raid al Zonei de Est.

Au concurat clasele: Moto PRO, Hobby și Amatori.

Vremea a fost foarte bună, chiar dacă cu 24 de ore înainte de start o ploaie torențială a făcut traseul mai dificil de parcurs. Au concurat 19 motocicliști, alături de echipaje de la clasa auto (mașini 4×4 și SSV-uri).

Câștigător la clasa PRO este Florea Ionuț de la clubul Gerula Racing. Pe locul doi a terminat Andrei Dănilă (Go Racing), iar pe trei Contatore Federico (Trans Carpatic Brașov).

La clasa Amatori se impune Silviu Ciocârlan, iar la clasa Hobby, Andrei Panaitescu, amândoi fiind sportivi ai clubului Trans Carpatic Brașov.

Următoarea etapă națională de Rally Raid va avea loc între 11 și 12 septembrie 2020, organizator fiind tot clubul Trans Carpatic Brașov.

 

sursa: frm.ro

Alte știri din Motorsport