Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu BuducnostAlexandru Hojda / Mediafax Foto
17 Ian 2015

Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu Buducnost Podgorica

Cea mai bună handbalistă a României la Campionatul European din decembrie, Cristina Neagu, și-a prelungit contractul cu clubul muntenegrean Buducnost Podgorica până la finalul sezonului 2015-2016, a anunțat gruparea pe site-ul oficial.

Neagu (26 ani), aflată la Buducnost din 2013, a jucat finala Ligii Campionilor cu formația din Podgorica în sezonul trecut.

Alături de Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a lumii în 2010, și-au mai prelungit înțelegerile până la finalul stagiunii viitoare Katarina Bulatovic, Dragana Cvijic, Majda Mehmedovic și Biljana Pavicevic, în timp ce Marta Zderic a semnat până la încheierea sezonului 2016/17.

''Am trecut peste o perioadă dificilă și mă gândesc la ce e mai bine pentru mine. Am luat o decizie și sunt fericită să rămân la echipă. Sunt mulțumită de colaborarea cu colegele mele, de condițiile de la club și de atmosfera existentă și cred că aici îmi pot îndeplini obiectivele. Dorința mea este să ne calificăm la turneul Final Four al Ligii Campionilor și apoi să luptăm pentru trofeu'', a declarat Neagu, subliniind că e important că grupul rămâne același, este mai omogen și e sigură că va avea un sezon și mai bun.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Handbal