Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cristina Neagu, campioană şi câştigătoare a Cupei cu BuducnostAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
22 Mai 2014

Cristina Neagu, campioană şi câştigătoare a Cupei Muntenegrului cu Buducnost Podgorica

Componenta naţionalei de handbal a României Cristina Neagu a câştigat, miercuri, Cupa Muntenegrului, cu Buducnost Podgorica, echipa sa având asigurat şi titlul naţional cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Buducnost a învins, miercuri, în finală, formaţia Danilovgrad, cu scorul de 24-14 (15-8), cucerind Cupa Muntenegrului. Cristina Neagu a marcat patru goluri.

Echipa sa are asigurat şi titlul de campioană, potrivit site-ului oficial al lui Buducnost, cu o etapă înaintea finalului de sezon. În ultima rundă, programată sâmbătă, Buducnost va întâlni tot echipa Danilovgrad.

Cristina Neagu şi Buducnost încheie stagiunea şi cu o finală de Liga Campionilor, pierdută în faţa deţinătoarei trofeului, Gyor ETO (Ungaria).

În stagiunea 2013-2014 din Liga Campionilor, Cristina Neagu a încheiat pe locul 7 în topul marcatoarelor, cu 64 de goluri, fiind principala marcatoare a echipei Buducnost în competiţia continentală.

 

sursa: mediafax.ro

Alte știri din Handbal