Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Cristina Neagu a semnat cu CSM BucureştiSportPictures.eu
20 Feb 2017

Cristina Neagu a semnat cu CSM Bucureşti

Cristina Neagu, de doua ori desemnată cea mai bună handbalistă a lumii, a semnat un contract valabil pe 2 ani cu clubul Municipalităţii. Sportiva va fi prezentată oficial într-o conferinţă de presă la începutul lunii martie.

Transferul Cristinei Neagu la CSM Bucureşti face parte din strategia clubului de a dezvolta sportul de performanţă, prin sportivi români de cea mai înalta valoare profesională şi umană.

Sunt bucuroasă că mă întorc acasă, este prima oară când am şansa să joc la cel mai înalt nivel în oraşul meu natal. Unul dintre visele mele e să câştig Liga Campionilor cu o echipă românească şi cred cu tărie că am această şansă cu CSM Bucureşti.“, a declarat Cristina Neagu.

Născută la 26 august 1988, interul stânga al României şi-a început cariera la Rulmentul Brasov (2006-2009), debutând la doar 18 ani în prima echipă. Un an mai târziu ea a fost convocată la echipa de senioare a României, şi a făcut parte din echipa care a evoluat la Campionatul Mondial din Franţa. Între 2009-2013, Cristina a jucat pentru Oltchim Rm Vâlcea, perioada în care a obţinut 4 medalii de aur în Liga Naţională de Handbal Feminin. In 2014 ea a hotarât să semneze cu ZRK Buducnost (Muntenegru), echipă cu care avea să câștige Liga Campionilor EHF şi titlul de cea mai bună marcatoare a aceleiaşi competiţii.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal