Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Cristiano Bergodi, noul antrenor al echipei ASA Târgu Mureș Liviu Chirică / SportPictures.eu
22 Sep 2015

Cristiano Bergodi, noul antrenor al echipei ASA Târgu Mureș

Italianul Cristiano Bergodi este noul antrenor al echipei de fotbal ASA Târgu Mureș, a anunțat vicecampioana României, într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

Bergodi, în vârstă de 50 ani, a semnat marți dimineață contractul cu ASA, după care a plecat spre Pojorâta, pentru a asista la jocul din șaisprezecimile de finală ale Cupei României, pe care gruparea din Târgu Mureș îl dispută cu formația locală de ligă secundă ACS Bucovina Pojorâta.

În vârstă de 50 ani, Cristiano Bergodi este un cunoscut fost jucător, care a evoluat între anii 1984-1999 la cluburile Pescara, Lazio Roma și Padova.

Cariera de antrenor și-a început-o în Italia, la formații ca Sassuolo, Lazio Roma și Lecce, la ultimele două activând ca secund. Bergodi este un apropiat al fotbalului românesc, antrenând rând pe rând echipele FC Național, CFR Cluj, Rapid București, Poli Iași și Steaua. Înainte de a reveni la Rapid, pentru finalul sezonului trecut, a mai antrenat în Peninsulă formațiile Modena, Pescara (Serie A) și Brescia.

Staff-ul său va fi completat cu Luigi Ciarlantini - antrenor secund și Matteo Spatafora - preparator fizic.

Cristiano Bergodi va fi prezentat oficial miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, precizează clubul ASA Târgu Mureș.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Liga 1