Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cristi Pustai şi-a reziliat contractul cu PanduriiSportPictures.eu
23 Apr 2014

Cristi Pustai şi-a reziliat contractul cu Pandurii

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Cristian Pustai, şi-a reziliat, miercuri, de comun acord contractul cu gruparea gorjerană, a declarat, pentru agenţia MEDIAFAX, preşedintele executiv Eugen Pîrvulescu.

"Domnul Pustai a dorit să reziliem contractul, iar acest lucru s-a făcut pe cale amiabilă. Dânsul mai avea încă doi ani de contract, dar ne-a transmis că pentru binele echipei este mai bine să renunţe. Eu îi mulţumesc pentru tot ceea ce a realizat la Pandurii, îi doresc mult succesc în continuare şi sper ca pe viitor să mai colaborăm", a afirmat Pîrvulescu.

Oficialul a menţionat că deocamdată nu s-a hotărât cine va fi înlocuitorul lui Cristian Pustai. "Nu am stabilit nimic deocamdată. Nu suntem hotărâţi dacă vom avea un interimar sau vom aduce un antrenor cu contract mai lung. Mâiine vom discuta ce vom face în continuare", a adăugat Pârvulescu.

În vârstă de 46 de ani, Pustai a preluat conducerea tehnică a formaţiei Pandurii Târgu Jiu în luna ianuarie a anului 2013, înlocuindu-l pe Petre Grigoraş.

După 28 de etape, Pandurii ocupă locul 6 cu 42 puncte în Liga I, la şapte puncte de Dinamo, ocupanta locului 4, ultimul care asigură calificarea în Europa League.

 

sursa: mediafax.ro

Alte știri din Fotbal