Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Cotă 8.50 pentru o medalie a României la Soci 2014AFP / Mediafax Foto
07 Feb 2014

Cotă 8.50 pentru o medalie a României la Soci 2014

Ultima medalie câștigată de România la Jocurile Olimpice de Iarnă datează din 1968, când cuplul format din Nicolae Neagoe și Ion Panțuru cucereau medalia de bronz la bob. Pentru Olimpiada de la Soci, șansele delegației României de a urca pe podium sunt evaluate de bookmakerii Stanleybet cu o cotă de 8.50.

Conform cotelor oferite de Stanleybet, Maria Marinela Mazilu și purtătorul de drapel al delegației României, Eva Tofalvi, sunt sportivele cu cele mai mari șanse la o medalie. Maria Marinela Mazilu are o cotă de 25.0 pentru o medalie la skeleton, în timp ce la biatlon Eva Tofalvi are o cotă de 35.0.

Bookmakerii Stanleybet văd Norvegia ca fiind țara care va reuși să câștige cele mai multe medalii de aur, cu o cotă de 2.50, urmată de Statele Unite ale Americii cu 4.50 și Germania cu 5.50.

Cu 3000 de sportivi din 90 de țări, peste 13000 de jurnaliști și cu peste 37 de miliarde de euro investite, Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci se anunță a fi cea mai grandioasă ediție din istorie. În premieră absolută, torța olimpică a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci a fost purtată în spațiul cosmic, iar apoi coborâtă în cel mai adânc lac din lume - Baikal.

Alte știri din Pariuri