Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Cota 4.50 pentru un meci de play-off Steaua–Manchester CityRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Aug 2016

Cota 4.50 pentru un meci de play-off Steaua–Manchester City

Steaua își va afla, vineri, adversara din play-off-ul Ligii Campionilor, iar Stanleybet le propune jucătorilor români parierea pe echipa pe care steliștii o vor întâlni pentru accederea în grupele ligii. 

Manchester City, FC Porto, Villareal, Ajax sau Borussia Monchengladbach au primit, fiecare, cota 4.50 pentru a fi extrase să joace contra Stelei! Roș-albaștrii, care în aceste preliminarii evoluează pe ruta non-campioanelor, au fost repartizați în urna echipelor cu a doua șansă.

Pariul special, oferit de Stanleybet, va fi valabil până vineri, ora 13:00, atunci când va începe evenimentul de la Nyon, unde vor fi stabilite meciurile din play-off-urile Ligii Campionilor și al Ligii Europa.

Steaua și-a asigurat prezența în cupele europene, urmând ca în cazul în care nu va trece de play-off-ul Ligii Campionilor, să evolueze în Liga Europa. Oricare va fi adversara extrasă, aceasta va fi favorită în duelul cu Steaua, iar cotele pentru o nouă surpriză a echipei lui Stanciu vor fi cu siguranță unele foarte mari. 

Stanleybet, care oferă atât pariuri offline, în cele peste 360 locații din țară, cât și online, pe site-ul www.stanleybet.ro, are deseori în ofertă și pariuri speciale (spre exemplu, cele pentru Rio 2016), în spiritul tradiției sale britanice.

Alte știri din Pariuri