Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Pantilimon a părăsit accidentat cantonamentul NaționaleiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Iun 2015

Costel Pantilimon a părăsit accidentat cantonamentul Naționalei

Prezent la acțiunea organizată de selecționerul Anghel Iordănescu înaintea partidei Irlanda de Nord - România din preliminariile Euro 2016, Costel Pantilimon se vede nevoit să nu ia parte la stagiul de pregătire și să rateze și partida de la Belfast.

Jucătorul lui Sunderland a ajuns la Mogoșoaia, a fost consultat de medicul echipei naționale, dar accidentarea suferită de portar îl va împiedica să se regăsească în lotul lui Anghel Iordănescu pentru această acțiune din preliminariile Euro 2016. 

Costel Pantilimon a părăsit astăzi cantonamentul, nu înainte de a transmite un mesaj pentru suporterii echipei naționale: “Îmi pare nespus de rău că nu voi putea ajuta România din teren la Belfast, voi fi cu inima alături de colegii mei și îmi doresc din tot sufletul să învingem Irlanda de Nord. Din păcate, această accidentare îmi oprește prezența pe gazon, ar fi fost minunat să încununez evoluțiile de la club cu un meci în tricoul echipei naționale, unul care să ne ducă și mai aproape de Euro 2016. Le transmit românilor să fie aproape de echipa națională, așa cum voi fi și eu, la acest pas important. Hai România!”.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal