Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cosmin Olăroiu țintește tripla în EmirateSportPictures.eu
12 Mai 2014

Cosmin Olăroiu țintește tripla în Emirate

Antrenorul român de fotbal Cosmin Olăroiu, aflat la cârma echipei Al Ahly Dubai, dorește să realizeze anul acesta un triplu succes în competițiile din Emiratele Arabe Unite.

Olăroiu a cucerit deja două trofee interne. Cu elevii săi de la Al Ahly, fostul mijlocaș al Progresului București a obținut luna trecută Cupa Emiratelor, după 2-1 în finală cu Al Jazira. În campionat, Al Ahly s-a impus ieri cu 5-1 în deplasarea de pe terenul lui Al Dahfra. Titlul fusese oricum acontat de câteva sătpămâni, Al Ahly având un avans de 16 puncte față de a doua clasată. 

Duminică, 18 mai, Al Ahly va fi implicată și în finala Cupei Președintelui, ultimul trofeu intern, adversară urmând a fi Al Ain. 

La aceste succese putem adăuga și Supercupa Emiratelor, cucerită în debutul sezonului, în august 2013, când Olăroiu și compania au câștigat la penalty-uri, după 0-0 în timp regulamentar, în meciul cu Al Ain.

Singurul eșec printre dunele de nisip al lui Cosmin Olăroiu a fost în Liga Campionilor Asiei, unde echipa sa nu a putut trece de faza grupelor. 

Alte știri din Fotbal