Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Cosmin Moţi, cel mai bun fundaş din campionatul Bulgariei în 2014Aleksandar Djorovic / Mediafax Foto
18 Feb 2015

Cosmin Moţi, cel mai bun fundaş din campionatul Bulgariei în 2014

Internaţionalul român al echipei Ludogoreţ Razgrad, Cosmin Moţi, a fost desemnat cel mai bun fundaş din campionatul bulgar în anul 2014.

Titlul de cel mai bun fotbalist bulgar al anului a fost câştigat de portarul formaţiei Ludogoreţ Razgrad, Vladislav Stoianov, care i-a devansat pe coechipierul său Svetoslav Diakov şi pe atacantul Dimităr Berbatov (AS Monaco).

Stoianov, în vârstă de 27 de ani, a primit şi titlul de cel mai bun portar din campionatul intern. Cel mai bun mijlocaş a fost ales Svetoslav Diakov, iar cel mai bun antrenor a fost desemnat Georgi Dermnendjiev, ambii contribuind la eventul realizat de Ludogoreţ Razgrad, campionat - Cupa Bulgariei.

Titlul pentru cel mai bun atacant i-a revenit lui Martin Kamburov (Lokomotiv Plovdiv), revelaţia anului a fost ales Bojidar Kraev (Levski Sofia), iar formaţia Beroe Stara Zagora a primit premiul fair-play.

 

sursa: mediafax.ro

Alte știri din Stranieri