Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Cosmin Gîrleanu, aur la Mondialele de juniori din RusiaRazvan Chirita / Mediafax Foto
12 Sep 2015

Cosmin Gîrleanu, aur la Mondialele de juniori din Rusia

Cosmin Gîrleanu a cucerit medalia de aur în limitele categoriei 44-46 kg, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de box pentru juniori de la Sankt Petersburg (Rusia), după ce l-a învins la puncte, decizie în unanimitate (3-0), pe americanul Jesse Rodriguez.

Gîrleanu, vicecampion european de juniori, în mai, la Lvov (Ucraina), a fost văzut învingător de toți cei trei-arbitri judecători, doi cu 30-27, iar unul cu 29-28.

Cosmin Gîrleanu (CSS Hunedoara), antrenat de Ilie Captari, a trecut în primul tur de uzbekul Murodjon Kosimov, în optimi a dispus de indianul Barun Shagolshem (India), iîn sferturi l-a învins pe ucraineanul Maxim Galinicev, iar în semifinale l-a învins pe kazahul Aibek Dosanov.

Alberto Cristian Biro (CSM Ploiești) a obținut medalia de bronz la categoria 75 kg, după ce a fost învins în semifinale de rusul Magomedbek Mahmudov. Până în semifinale, Biro a trecut pe rând de Alișer Ceatkalbekov (Kirghizstan), Matej Uremovic (Croația) și de Sandeep Ghanghas (India). Și Biro a cucerit argintul la Europenele de la Lvov.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Juniori