Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cosmin Contra și-a prelungit contractulSportPictures.eu
22 Ian 2014

Cosmin Contra și-a prelungit contractul

Anunțul a fost făcut de site-ul oficial al clubului, iar mai jos vă redăm integral comunicatul:

"FC Petrolul Ploiești anunță că tehnicianul Cosmin Contra și-a reînnoit angajamentul cu deținătoarea Cupei României, actuala înțelegere fiind valabilă până în vara lui 2015.

Așa cum anunțase încă de la finele anului trecut, când și-a manifestat public dorința de a continua la Petrolul, antrenorul Cosmin Contra a parafat astăzi noul contract.

N-am făcut decât să-mi respect cuvântul dat celor din conducere și le mulțumesc că au în continuare încredere în mine. A fost o simplă formalitate, dat fiind că lucrurile erau stabilite de mai mult timp. Era normal să-mi duc munca mai departe și sper ca și în acest sezon să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat antrenorul lupilor.

Cu Cosmin Contra pe banca tehnică din toamna anului 2012,  Petrolul a reușit sezonul trecut să câștige Cupa României și s-a clasat pe locul 3 în campionat, revenind, totodată, și în cupele europene după o pauză de 18 ani, unde a atins faza play-off în Europa League."

 

sursa: fcpetrolul.ro

Alte știri din Fotbal