Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Yachting
Corporate Regatta: Prima competiție de yachting din România pentru companii a avut loc în perioada 22-24 iunie
29 Iun 2018

Corporate Regatta: Prima competiție de yachting din România pentru companii a avut loc în perioada 22-24 iunie

Prima ediție a competiției de yachting dedicată companiilor, Corporate Regatta, a avut loc în perioada 22 – 24 iunie, la Limanu, Mangalia. 11 echipaje formate din reprezentanți ai companiilor Sameday, Xerox, Zitec, Kaufland, BCR, Fabryo, Emag, Aggreko, Netopia, TerraGaz Construct și KXL s-au întâlnit la startul celor două de zile de curse în care au experimentat activități inedite alături de instructorii școlii de navigație SetSail.

Cele 11 ambarcațiuni înscrise în competiție au realizat curse pe mare alături de portul Mangalia, pe un traseu stabilit, o activitate antrenantă care le-a oferit participanților un mediu dinamic și distractiv cu focus pe spiritul de echipă.

„Timpul petrecut la Corporate Regatta a fost minunat de la început până la sfârșit! A fost o experiență specială deoarece puțini dintre noi mai puseseră piciorul pe un velier și nu eram obișnuiți cu acest grad de efort. Chiar dacă, pe alocuri, vremea nu a ținut cu noi, experiența a fost extraordinară. Evenimentul ne-a dat posibilitatea să învățăm și să experimentăm lucruri noi, într-o atmosferă prietenoasă și ne-am bucurat de o foarte bună organizare. Am venit ca o echipă pentru a ne întări coeziunea în cadrul unor condiții total diferite de cele de la serviciu, am simțit că ne-am îndeplinit și chiar ne-am depășit așteptările și obiectivele. În plus, am creat amintiri frumoase. Mulțumim organizatorilor, instructorilor și celorlalte companii participante pentru un eveniment de neuitat.”, a declarat Gabriel Pantelimon, Director General Xerox România.

După o finală strânsă, la Clasa ORC A, compania XEROX România a câștigat premiul I, locul al II-lea a fost câștigat de NETOPIA, locul al III-lea a aparținut companiei BCR, iar pe locurile următoare s-au clasat AGGREKO, KAUFLAND și EMAG.

La Clasa ORC B, echipajul companiei TERRA GAZ a câștigat locul I, locul al II-lea a fost obținut de ZITEC, locul al III-lea a fost adjudecat de echipajul companiei SAMEDAY, urmate de KXL și FABRYO.

La finalul competiției, Dragoș Militaru, CEO Fabryo, a declarat: „Echipa noastră s-a bucurat de o experiență extraordinară. Am petrecut momente foarte frumoase pe mare și la țărm. Recomandăm acest eveniment tuturor celorlalte companii care caută activități în aer liber menite să le întărească spiritul de echipă și sunt în același timp relaxante.”

Corporate Regatta s-a aflat la prima ediție, iar organizatorii doresc să repete această experiență.

„Ne bucurăm că prima ediție a competiție de yachting din România dedicată companiilor s-a bucurat de un real succes, reunind angajați și parteneri pregătiți pentru a manevra cu succes barca care i-a antrenat pentru a fi numărul 1. Cu siguranță vom repeta acest eveniment în fiecare an, pregătindu-le în acelașii timp participanților noi surprize la fiecare ediție.”, a declarat Valentin Oeru, Managing Partner Setsail.

Mai multe informații despre Corporate Regatta regăsesc pe website-ul www.corporatesailing.ro.

 

Despre SetSail, școala de navigație pentru conducători de ambarcațiuni de agrement, fondată de Sorin Drugan

Școala de yachting SetSail transformă oameni obișnuiți în navigatori pasionați. Cursurile teoretice se desfășoară în București. Instructorii SetSail, majoritatea lupi de mare, specialiști în domeniul predat, transformă orele de curs în experiențe captivante.

"Când am deschis școala de navigație, acum 8 ani, yachtingul era un sport practicat într-o castă mai degrabă restrânsă. Ne-am propus să promovăm acest sport complex și să contribuim la dezvoltarea comunității de yachting prin cursuri de yachting și regate. Avem deja peste 1.300 de elevi, dintre care mulți ne sunt colegi de echipaj, competitori sau chiar instructori în școală.", a declarat Ovidiu Drugan, director SetSail.

Alte știri din Yachting