Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Corona se menţine la 5 lungimi de liderSportPictures.eu
04 Feb 2014

Corona se menţine la 5 lungimi de lider

Etapa a 15-a din Liga Naţională de handbal feminin a programat luni, 3 februarie, penultimul meci, în care s-au întâlnit HC Dunărea Brăila (locul 5) şi ASC Corona Braşov (locul 2).

Ambele formaţii luptau pentru un loc cât mai bun în play-off şi disputa a respectat tiparul fiind una echilibrată, echipele nereuşind să se desprindă decisiv înainte de final. În prima repriză s-a mers cap la cap până la pauză, aceasta consfinţind egalitate la 11. În partea a doua, oaspetele s-au aflat în avantaj, apoi gazdele au egalat şi au preluat conducerea, desprinzându-se la 3 goluri la jumătatea reprizei. Pe final, Corona a reuşit din nou să întoarcă rezultatul, având în Alexandra Ţăcălie jucătoarea providenţială, aceasta înscriind 4 goluri în 10 minute şi contribuind din plin la un success muncit al handbalistelor braşovene.

Scorul final de 20-22 menţine pe Corona la 5 puncte în spatele liderului HCM Baia Mare şi pe gazde pe a 5-a poziţie în clasament, înainte de meciul Zalăului de marţi, 4 februarie, ultimul al acestei etape.

Alte știri din Handbal