Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Corona pornește cu stângul în finala Ligii MolSportPictures.eu
09 Mar 2014

Corona pornește cu stângul în finala Ligii Mol

Primul meci al finalei Ligii Mol s-a desfășurat în Slovacia, la Bratislava, pe terenul echipei HC Nové Zámky, clasată la finele sezonului regulat pe locul secund.

Brașovenii de la Corona au început cu curaj jocul, dar gazdele au înscris primele prin Erik Caladi în minutul 7:20 cu ajutorul lui Peter Polcik. Românii nu se descurajează și fac un joc bun ce le permite să readucă egalitatea pe tabela de marcaj până la prima sirenă, cel care a înscris fiind Roberto Gliga în minutul 15:23 cu sprijinul lui Zsók Levente și al lui Kevin Wehrs. Începutul reprizei secunde îi găsește pe români în atac și insistența dă roade în minutul 29:25 când Robert Peter fructifică o inițiativă a lui Roberto Gliga, ceea ce face ca la a doua sirenă de pauză tabela să indice un scor nemulțumitor pentru gazde. Ultima treime începe însă abrupt pentru brașoveni, cu un gol primit în secunda 15 de la reluare, autor fiind Albin Podstavek. ”Verzii” capătă încredere și mențin presiunea la poarta brașovenilor, lucru care dă roade în minutul 48:18 când Vladimir Kames marchează pe fondul unei superiorități numerice. Pe final, ”lupii” încearcă să egaleze, îl scot pe Patrik Polc dintre buturi, dar cei care marchează sunt tot gazdele prin Erik Weissmann cu 23 de secunde înainte de final.

Așadar, HC Nové Zámky - ASC Corona Brașov  4-2 (1-1, 0-1, 3-0) după primul meci al finalei. Mâine se dispută a doua întâlnire, tot pe terenul celor de la Nové Zámky, iar întâlnirile 3 și 4 se vor disputa joi și vineri la Brașov.

Alte știri din Hochei