Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Corona pierde la lovituri de departajareSportPictures.eu
05 Oct 2014

Corona pierde la lovituri de departajare

Pe patinoarul ”Olimpic” de la Brașov, Corona a obținut doar un punct din întâlnirea cu ocupanta locului secund în Liga Mol, echipa ungară Miskolci JJSE.

”Lupii” au avut partida în mână și conduceau până cu cinci minute înainte de finalul timpului regulamentar cu 2-1, însă oaspeții au egalat prin Lada în minutul 54:38. Tot ei au deschis scorul rapid, în debutul meciului, Dansereau introducând pucul în poarta lui Polc în minutul 2:06. După o repriză secundă albă, brașovenii au punctat de două ori în prima jumătate a celei de-a treia reprize prin Molnar (min. 42:36) și Peter Robert (min. 51:50), ultimul fiind marcat în inferioritate la capătul unui contraatac.

Pe perioada reprizei suplimentare nu se înscrie și se trece la executarea loviturilor de departajare, primii la execuție fiind gazdele. Din păcate, brașovenii nu au reușit să marcheze prin Molnar, Saluga și Petres, în timp ce de partea cealaltă Toth ratează, iar Dansereau a reușit să înscrie.

Scorul final Corona – Miskolci 2-3 (0-1, 0-0, 2-1, 0-0) le aduce gazdelor un singur punct în clasament.

Alte știri din Hochei