Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Corona, deviere de la planSportPictures.eu
14 Mar 2014

Corona, deviere de la plan

Dezamăgire pe patinoarul Olimpic din Brașov. La capătul partidei cu numărul 4 a finalei Ligii Mol gazdele de la Corona s-au văzut învinse cu 5-6 (1-3, 2-1, 2-2) de slovacii de la HC Nové Zámky.

Conștienți de faptul că dacă nu vor controla începutul jocului gazdele își vor asigura victoria la fel ca în meciul de aseară, oaspeții au dominat copios prima jumătate de repriză. În același timp, au fost mult mai atenți la randamentul acțiunilor lor și au înscris în chiar secunda 14 a jocului prin Peter Polcik, după care au majorat scorul în minutul 1:46 prin Miroslav Stefanka și l-au dus la 3-0 în minutul 10:06 prin Michal Siska. Zsolt Molnar marchează primul gol al brașovenilor în minutul 12:59 pe fondul unei superiorități numerice, stabilind scorul reprizei. La revenirea de la vestiare Pavel Kowalczyk restabilește diferența de trei goluri în minutul 26:10, iar ”lupii” reintră în luptă prin golurile lui Zsók Levente (min. 33:03) și Ivan Dornic (min. 36:54). La începutul ultimei reprize diferența de un gol era recuperabilă, dar oaspeții au făcut tot ce le-a stat în putință să stăvilească aplombul ofensiv al brașovenilor. Mai mult, reușesc să înscrie prin Peter Polcik în minutul 49:00, dar Corona revine la un gol în spatele oaspeților în minutul 51:16 în situație de om în plus pe gheață. Același Peter Polcik marchează în minutul 55:46 un gol care ar putea însemna un pas decisiv către trofeul Ligii Mol. Brașovenii nu mai reușesc decât un gol până la final, cu 16 secunde înainte de ultima sirenă, în condițiile în care portarul Patrik Polc a fost înlocuit cu un jucător de câmp.

Aceasta a fost a treia victorie a slovacilor, care vor fi gazdele meciului cu numărul 5, programat luni cu trofeul pe masă. O victorie a celor de la HC Nové Zámky va fi decisivă, astfel încât, neavând ce pierde, Corona Brașov va trebui să facă un meci de zile mari pentru a rămâne în luptă.

Alte știri din Hochei