Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Corona - Dab Docler 1-3 în Liga MolLaszlo Mihaly / Mediafax Foto
27 Sep 2014

Corona - Dab Docler 1-3 în Liga Mol

Aseară, la Patinoarul Olimpic din Brașov, Corona a debutat pe teren propriu în actuala ediție a Ligii Mol la hochei pe gheață. Adversara a fost Dab Docler, din Ungaria, cele două echipe reeditând astfel semifinala din sezonul anterior.

În fața a aproape 1000 de spectatori, mulți din ei abonați ai clubului de sub Tâmpa, Corona a deschis scorul în prima repriză prin Fodor Csanad, care a șutat la capătul unei pătrunderi individuale, la pasa lui Janos Imre.

Corona a continuat să dețină rolul de primă vioară, dar a ratat inadmisibil, mai multe situații de superioritate. Ocaziile s-au răzbunat, iar oaspeții maghiari au egalat deși erau în inferioritate. Szappanos a finalizat un contraatac cu golul egalizator.

Partea a doua a avut aceeași desfășurare, cu Corona irosind superioritate după superioritate. Astfel, s-a ajuns la finele meciului ca Dab să aibă 56 de minute de penalizare, dar Corona să nu marcheze cu om în plus pe gheață. E drept că Szappanos a primit pedeapsă majoră de meci, după ce a persistat în rea conduită, după o eliminare inițială dictată pentru durități.

Oaspeții au intrat la pauză în avantaj, după ce Azari Zsolt a înscris pe contraatac, surprinzând defensiva brașoveană defectuos plasată.

În repriza a treia, Corona a slăbit ritmul jocului, lipsa lui Obsut din compartimentul defensiv fiind decisivă. De altfel, Corona a evoluat cu doar trei perechi de apărători, având linia a patra incompletă pe teren. În ultimul minut, când poarta era goală, căpitanul oaspeților, Groschl, a recuperat în propria treime și a șutat cu mantinela, stabilind astfel scorul final la 3-1.

Superbă evoluția galeriei brașovene, care a fost un adevărat suport pentru echipă, așa cum de altfel la Arena de gheață din cartierul Tractorul se întâmplă întotdeauna.

 

sursa: rohockey.ro

Alte știri din Hochei