Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Corona Brașov, a doua înfrângereSportPictures.eu
10 Mar 2014

Corona Brașov, a doua înfrângere

Meciul al doilea al finalei Ligii Mol s-a desfășurat, la fel ca și cel de ieri seară, pe gheața patinoarului Zimný Stadión Nové Zámky, însă scenariul a diferit față de întâlnirea inaugurală a finalei.

Gazdele de la HC Nové Zámky au deschis scorul foarte repede, în minutul 1:20 al întâlnirii prin Erik Weissmann și și-au păstrat avantajul până la prima pauză. La reluare, Corona Brașov pune stăpânire pe joc și ”lupii” reușesc să marcheze de două ori prin Csaba Nagy și Martin Saluga în minutele 25:52, respectiv 27:12. La 10 minute distanță slovacii egalează prin Marek Uram (min. 37:46). Ultima repriză se derulează fără gol, prin urmare se intră în prelungiri. Gazdele profită de situația de om în plus pe gheață ca urmare a eliminării lui Levente Zsok și înscriu la numai 28 de secunde de la începerea prelungirilor prin Vladimir Kames.

Astfel, victoria revine din nou celor de la HC Nové Zámky, de data aceasta cu 3-2 (1-0, 1-2, 0-0, 1-0) și slovacii se distanțează la 2-0 la general.

Misiunea brașovenilor este grea, dar nu imposibilă, după cum au arătat în cele două întâlniri disputate. Meciurile 3 și 4, programate joi și vineri la Brașov, pot aduce egalitatea la general.

Alte știri din Hochei