Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Coro(a)na de argintBogdan Danescu / Mediafax Foto
28 Mai 2014

Coro(a)na de argint

După ce a ratat titlul în faţa echipei HCM Baia Mare, astăzi, 28 mai, în ultimul meci disputat acasă din play-off-ul Ligii Naţionale de handbal feminin, Corona Braşov a învins formaţia Dunărea Brăila cu scorul de 31-27, la pauză 15-14, şi astfel a obţinut un binemeritat loc doi la finalul acestei ediţii de campionat.

Singura echipă ce a reuşit să le învingă pe campioane în sezonul regulat, Corona a luptat pentru locul secund în grupa 1-3 a play-off-ului Ligii Naţionale, câştigând în ambele partide cu Dunărea Brăila, învinsele acompaniindu-le totuşi pe vicecampioane în Cupa EHF.

Din această grupă a mai rămas un singur meci de disputat, cel dintre Dunărea Brăila şi HCM Baia Mare, în data de 31 mai, meci fără miză în urma rezultatelor anterioare.

În grupa 4-6, Universitatea Jolidon Cluj a învins la limită pe HCM Roman cu 24-23.Handbalistele de sub Feleac au acontat astfel o poziție de cupele europene, ele neputând fi detronate de pe locul al patrulea.

În play-out, în grupa7-9, CSM București s-a impus cu 31-19 în fața celor de la SCM Craiova, iar HCM Rm. Vâlcea a invins în grupa 10-12 pe Universitatea Neptun Constanța, cu 26-17.

Alte știri din Handbal