Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Judo
Căprioriu și Ohâi, locul 5 la Grand Prix-ul de la TbilisiBogdan Maran / Mediafax Foto
20 Mar 2015

Corina Căprioriu și Loredana Ohâi, locul 5 la Grand Prix-ul de la Tbilisi

Corina Căprioriu și Loredana Ohâi, ambele la categoria 57 kg, au ocupat locul 5, vineri, la Grand Prix-ul de judo de la Tbilisi.

Căprioriu, vicecampioană olimpică la Londra, a fost învinsă de Viola Waechter în meciul decisiv pentru medalia de bronz, după ce a trecut în optimi de turcoaica Nazlican Ozerler, a fost învinsă în sferturi de mongola Sumiya Dorjsuren, iar în recalificări a câștigat în fața rusoaicei Tatiana Noskova.

Ohâi a învins-o în primul tur pe turkmena Zuhra Madraimova, în optimi a dispus de unguroaica Hedvig Karakas, dar a cedat în sfertul cu Waechter. În recalificări a trecut de austriaca Sabrina Filzmoser, înainte de a ceda în meciul pentru locurile 3-5 în fața altei judoka din Germania, Miryam Roper.

La cat. 48 kg, Monica Ungureanu a fost învinsă în optimi de rusoaica Maria Persidskaia, iar Violeta Dumitru a cedat în primul tur la Cristina Budescu (Rep. Moldova).

Daniel Natea și Vlăduț Simionescu (ambii cat. +100 kg) vor concura duminică. Natea este calificat direct în optimi, unde se va lupta cu georgianul Vahtang Okruașvili sau cu germanul Sven Heinle, potrivit portalului ippon.org, în timp ce adversarul lui Simionescu va fi decis de meciul care îi opune pe rusul Aslan Kambiev și azerul Ușanghi Kokauri.

La competiție, care oferă puncte pentru calificarea la JO de la Rio de Janeiro, participă 345 de sportivi, 201 la masculin și 144 la feminin, din 42 de țări.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Judo