Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Judo
Corina Căprioriu, locul 3 la Grand Prix-ul de la SamsunAFP / Mediafax Foto
27 Mar 2015

Corina Căprioriu, locul 3 la Grand Prix-ul de la Samsun

Corina Căprioriu a ocupat locul al treilea în limitele categoriei 57 kg, vineri, la Grand Prix-ul de judo de la Samsun (Turcia). În meciul decisiv pentru medalia de bronz, vicecampioana olimpică de la Londra a învins-o pe germanca Johanna Mueller. Căprioriu a început cu o victorie în fața belarusei Anastasia Arhipova, apoi a învins-o pe austriaca Tina Zeltner, în sferturi, pierzând semifinala cu Viola Waechter (Germania).

Tot la categoria 57 kg, Loredana Ohâi a fost învinsă în primul tur de Zeltner.

La categoria 48 kg, Monica Ungureanu a ratat medalia de bronz, după ce a fost întrecută în meciul decisiv de Taciana Lima (Guineea Bissau). Anterior, Ungureanu a învins-o în primul tur pe Cristina Budescu (R. Moldova), în sferturi a dispus de brazilianca Sarah Menezes, dar a cedat în semifinala cu Paula Pareto (Argentina).

Violeta Dumitru (48 kg) a pierdut în runda inaugurală în fața sportivei spaniole Julia Figueroa.

În limitele categoriei 52 kg, Larisa Florian a trecut în primul tur de Hela Ayari (Tunisia), apoi a învins-o pe finlandeza Jaana Sundberg, fiind învinsă în sferturi de irlandeza Lisa Kearney, iar apoi în recalificări de poloneza Agata Perenc, încheind pe locul 7.

La masculin, Laszlo Szoke a fost învins în turul al doilea la cat. 66 kg de turcul Bilal Ciloglu, după ce îl învinsese pe iranianul Ghassem Nourizadeh.

În concursul de la Samsun vor mai evolua, sâmbătă și duminică, Dan Fâșie (73 kg), Cristian Bodîrlău, Vlad Vișan (ambii la cat. 81 kg), Valentin Radu (100 kg), Daniel Natea și Vlăduț Simionescu (ambii la +100 kg).

La competiție participă 499 de judoka din 68 de țări, 311 de sportivi la masculin și 188 la feminin.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Judo