Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Judo
Corina Căprioriu, locul 3 la European Open de la Madrid Bogdan Maran / Mediafax Foto
01 Iun 2014

Corina Căprioriu, locul 3 la European Open de la Madrid

Corina Căprioriu a ocupat locul al treilea în limitele categoriei 57 kg la concursul de judo European Open de la Madrid.

Căprioriu, campioană europeană în 2010 și vicecampioană olimpică în 2012, a trecut în primul tur de franțuzoaica Cindy Madelrieux, fiind învinsă în turul secund de britanica Nekoda Davis. În recalificări, s-a impus în fața italiencei Martina Lo Giudice, după care a învins în meciul pentru locurile 3-5 o reprezentantă a gazdelor, Jaione Equisoain Zaragueta. Loredana Ohâi a fost întrecută în manșa inaugurală de Equisoain Zaragueta.

Andreea Chițu (cat. 52 kg), vicecampioană europeană anul trecut și medaliată cu bronz la ediția de anul acesta, s-a clasat pe locul 5, după ce a fost învinsă în meciul pentru locul al treilea de Romy Tarangul (Germania). În primul tur, s-a impus în disputa cu Susana Sanchez Piedad (Spania), apoi a trecut de Julia Rosso (Franța), fiind învinsă în semifinale de italianca Odette Giufrida, iar apoi de Tarangul.

Tot la cat. 52 kg, Larisa Florian a pierdut în primul tur în fața franțuzoaicei Laura Holtzinger.

Eduard Nicolaescu a fost învins în primul tur la cat. 73 kg de georgianul Fridon Ghigani.

 

sursa: agerpres.ro

 

Alte știri din Judo