Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Cooper a făcut jocurile la MediașSportPictures.eu
18 Apr 2014

Cooper a făcut jocurile la Mediaș

Panamezul Cooper a fost eroul întâlnirii Gaz Metan Mediaș – Oțelul Galați 0-2 (0-1), fiind semnatarul ambelor goluri ale meciului.

Omul care a făcut diferența a deschis scorul în minutul 36 la pasa lui Filip lobată peste linia apărătorilor echipei gazdă, preluarea pe piept și șutul pe colțul scurt îi face inutilă intervenția lui Pleșca. Golul, venit contrar cursului jocului, taxează întrucâtva ratările gazdelor, în speță ale lui Munteanu și Bawab, și închide o repriză dominată de medieșeni.

După pauză, gazdele au un forcing de 10 minute, însă sunt și lipsiți de șansă la ocaziile lui Mach și Frăsinescu. Cei care marchează sunt tot oaspeții. Lovin îl găsește pe Cooper demarcat într-o zonă lipsită complet de prezență medieșeană și îi servește un adevărat ”alley-oop”, panamezul catapultând mingea cu capul la colțul lung. Până spre final nu apar decât o serie de cartonașe galbene. În ultimele minute de joc, Llullaku încearcă să marcheze golul de onoare, dar bara s-a opus șutului său la colțul lung.

Cu victoria din această seară gălățenii fac un salt important în clasament, cele 3 puncte propulsându-i pe treapta a 13-a a clasamentului. Medieșenii staționează, deocamdată, pe poziția a 10–a, însă programul cu deplasări la Ceahlăul, Concordia și CFR Cluj și meciuri pe teren propriu cu Astra, Dinamo și FC Brașov nu este prea îmbucurător din perspectiva celor 33 de puncte pe care le-au acumulat până în prezent. Ultima lor victorie are deja o lună în calendar, un 1-0 pe teren propriu contra Coronei, fiind urmată de o serie neagră de patru înfrângeri.

 

Gaz Metan Mediaș (antrenor Cristi Dulca): Pleşca – Trtovac, Frăsinescu, Mach, Zaharia – Tahar (min. 64 Antic), Todea – Al. Munteanu, Fl. Dan, C. Petre (min. 70 Llullaku) – Bawab (min. 46 Robertson)

Alte rezerve: Greab, Muth, R. Avram, Djalo

Oţelul Galați (antrenor Edwald Lienen): Goicoechea – Mişelăricu (min. 69 C. Milea), Prestia, Sîrghi, D. Popescu – Fl. Lovin, Giurgiu – Cooper (min. 90 Băjenaru), Filip, Tritz – Astafei (min. 60 Tudorie)

Alte rezerve: Simaitis, Sipovic, Bocar, Gavrilă

Alte știri din Fotbal