Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Convocările preliminare pentru jucătorii din străinătate la naționalele U21 și U20 în luna martieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Mar 2022

Convocările preliminare pentru jucătorii din străinătate la naționalele U21 și U20 în luna martie

Cei doi selecționeri, Florin Bratu și Bogdan Lobonț, au anunțat lista preliminară de jucători din străinătate chemați la loturile Under 21, respectiv Under 20, la acțiunea din luna martie.

Naționala U21 a României continuă pregătirea pentru turneul final din 2023, găzduit de România și Georgia. Calificată deja la EURO 2023 din postura de țară gazdă, România U21 dispută meciuri amicale pe perioada preliminariilor. În luna martie, tricolorii Under 21 au programate două jocuri amicale:

25 martie, București: România U21 – Finlanda U21

29 martie, Rabat: Maroc U21 – România U21

Prima partidă se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf, de la ora 17:15. În ceea ce privește jocul din Maroc, stadionul și ora de start nu au fost încă stabilite.

Pentru aceste două partide, Florin Bratu a apelat la Alexandru Țârlea (Alaves / Spania), Ricardo Farcaș (Siena / Italia), Marius Corbu (Akademia Pușcaș / Ungaria) și Andrei Mărginean (Messina / Italia).

De partea cealalată, România Under 20 are programate două meciuri de pregătire, cu Norvegia, la Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”, și cu Elveția, în deplasare:

  • 24 martie, Ploiești: România U20 – Norvegia U20
  • 28 martie, Wil: Elveția U20 – România U20

Pentru această acțiune, selecționerul Bogdan Lobonț va apela la patru jucători care evoluează în afara României: Louis Munteanu (Fiorentina / Italia), Antony Petre (Union Clodiense / Italia), Andrei Antonio Anton (Torino / Italia) și Cosmin Oprean (Cittadela / Italia).

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Juniori