Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Constantin Gâlcă, prezentat oficial la SteauaSportPictures.eu
03 Iun 2014

Constantin Gâlcă, prezentat oficial la Steaua

Noul antrenor al Stelei, Constantin Gâlcă, a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă susținute la Stadionul Steaua.

Acesta a fost însoțit de către președintele clubului, Valeriu Argaseală și a vorbit despre planurile sale, precum și despre componența staff-ului tehnic. Gâlcă va fi ajutat de către un staff format din Dumitru Uzunea (antrenor secund), Ștefan Preda (antrenor cu portarii), Ciprian Prună (preparator fizic), Julian Jimenez Serrano (preparator fizic) și Gabriel Dumitru (analist). 

Câteva dintre declarațiile făcute de noul tehnician al roș-albaștrilor la conferința de presă:

"Țin să mulțumesc clubului Steaua, domnului Becali, și celor care au avut încredere în mine, nu am să-i dezamăgesc. Nu am experiență ca antrenor, dar munca dă roade. Voi munci din greu cu staff-ul meu pentru a obține rezultate notabile. E un moment important pentru mine și sper ca prin munca de la Steaua să o aduc acolo unde îi e locul. Nu îmi propun să schimb multe lucruri la Steaua, au avut o traiectorie bună, munca lui Laurențiu Reghecampf s-a văzut. Am fost la domnul Becali ca să mă cunoască, deoarece consider că este foarte importantă comunicarea. Am mari emoții, sunt nostalgii, amintiri frumoase. Sper să am în continuare. Cred că orice antrenor își dorește să fie la Steaua, e un simbol al României. Obiectivele principale pentru Steaua sunt calificarea în grupele Ligii Campionilor și câștigarea titlului.

Este greu să vin după un antrenor care a avut succes. Aceste schimbări sunt făcute pentru a veni cineva cu motivație. 

Deocamdată, în afara lui Tătărușanu, Piovaccari, Georgievski și Kapetanos, lotul e același. Nu am avut timp să iau toate detaliile. O să încerc să aduc tineri la echipă, pentru că acesta este viitorul.

E greu de spus ce sistem voi aborda, chiar dacă îmi doresc un altul. Eu aș vrea 4-3-3, dar trebuie să văd cum răspund jucătorii la acest sistem. Eu cred că antrenorul trebuie să se adapteze la ce are."

 

sursa: steauafc.com

 

Alte știri din Fotbal