Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Constanța găzduiește pentru a doua oară consecutiv FIBA 3x3 Europe Cup Qualifier
28 Iun 2019

Constanța găzduiește pentru a doua oară consecutiv FIBA 3x3 Europe Cup Qualifier

Ambele echipe naționale de baschet 3x3 ale României vor lupta în acest week-end, la Mamaia, în cadrul turneului de calificare pentru FIBA 3x3 Europe Cup 2019, întreceri continentale programate să se dispute la Debrecen, în perioada 30 august – 1 septembrie 2019.

La startul turneului FIBA 3x3 Europe Cup Qualifier care va avea loc in Piata Perla din Mamaia, in perioada 29-30 iunie, se vor prezenta in tricoul nationalei in competitia feminina Gabriela Marginean, Sonia Ursu-Kim, Ancuta Stoenescu si Gabriela Irimia, iar in intrecerea masculina vom fi reprezentati de Baris Aktas, Radu Paliciuc, Bogdan Cezar Sandu si Victor Petrache.

Astfel, pentru al doilea an consecutiv, Constanta va gazdui unul dintre cele trei turnee de calificare pentru FIBA 3x3 Europe Cup, la startul turneului de pe malul Marii Negre urmand sa se alinieze ambele nationale ale Romaniei, alaturi de alte 10 echipe la masculin si 8 echipe la feminin. Turneul de calificare va avea loc in Piata Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit. Primele doua echipe din fiecare competitie (masculin si feminin) vor prinde vizele pentru FIBA 3x3 Europe Cup 2019, o intrecere foarte importanta in cursa spre JO 2020, miza pusa in joc pentru fiecare competitie majora din calendarul FIBA fiind mare.

Suporterii care vor fi prezenti la Mamaia pentru a incuraja Acvilele si Vulturii in cursa pentru Debrecen vor avea parte si de multe alte momente atractive sau surprize, organizatorii mizand pe trupa de slam-dunk acrobatic Dunking Devils din Slovenia, o trupa care a animat multe meciuri din NBA, Euroliga sau Europene. Totodata, trupa de majorete Dracula’s Girls va incinge atmosfera, majoretele din Targoviste avand la activ mai multe premii dar si prezente notabile in circuitul mondial de baschet 3x3.

FIBA 3x3 Europe Cup Qualifier este un eveniment organizat de Asociatia Judeteana de Baschet Constanta, cu finantarea Primariei Municipiului Constanta, si este sustinut de Peak, Tissot, Wilson, Superbet, UPC, City Park Mall, Red Bull, sport-loft.com, Zizin, Doritos, Iridex Group, Stirom, Kiss FM, Sport Arena Streetball, DJS Constanta si Federatia Romana de Baschet.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet