Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Conferință de presă la FRFMarius Dumbraveanu / Mediafax Foto
07 Apr 2014

Conferință de presă la FRF

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a participat astăzi la întâlnirea cu jurnaliștii de la Casa Fotbalului.

”Am stabilit data pentru desfășurarea finalei Cupei României: vineri, 23 mai”

”Organigrama va fi schimbată radical. În data de 17 aprilie, avem o ședință de Comitet Executiv în care va fi asumată noua organigramă a FRF”

”Cei recunoscuți în teritoriu pentru intervenții abuzive, cei cunoscuți în țară că au luat «atenții», cei care nu se bucură de competența și nivelul de profesionalism la care Federația trebuie să performeze vor pleca acasă. La fel, toți cei care au o pregătire sub standardul profesional pe care l-am impus. Bazele Federației vor fi curate și eficiente”

”Auditul financiar este în curs de desfășurare. Raportul final îl vom primi într-o lună, o lună și jumătate, astfel încât toate datele vor fi comunicate, fără a fi periate sau coafate. Deja pot să vă comunic că resursele financiare ale Federației nu sunt de 9 milioane de euro, așa cum s-a comunicat, ci de 6 milioane de euro”

”Am verificat toate contractele cu diverse firme în care FRF este parte. Până acum, în această lună, am reușit să recuperăm aproape jumătate milion de euro”

”Am semnat un contract cu compania InStat pentru achiziționarea serviciilor de monitorizare a parametrilor tehnico-tactici ai jucătorilor, atât din timpul meciurilor oficiale, cât și a celor de antrenament. Nu numai pentru prima reprezentativă, pentru toate naționalele de juniori, fotbal feminin, futsal. Dacă vrem performanță și ne dorim un fotbal modern, nu mai putem lucra ochiometric, avem nevoie să accesăm aceste noi tehnologii”

”În zilele următoare, vom pune bazele unui departament de scouting, care îi va identifica și îi va modifica pe tinerii jucători talentați atât din România, cât și din Europa”

”Am decis de comun acord ca Marketa Haindlova să ne ajută de pe postul de colaborator extern voluntar. Din păcate, nu își permite mai mulți experți străini, așa cum mi-aș fi dorit. Am optat pentru domnul Zorislav Kovac să ni se alăture pentru a ne sprijini în reconstruirea sectorului de copii și juniori, pas cu pas, în această perioadă de timp”

”Am avut o întâlnire cu managementul companiei Adidas. A fost un foarte bun prilej de a ne asigura reciproc de continuarea acestui parteneriat. Exista riscul rezilierii contractului. Federația trebuie să fie mândră că Adidas reprezintă cel mai vechi partener, cu o istorie de 44 de ani. Avem capacitatea de a înegistra rezultatele sportive pe care și Adidas și le dorește”

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal