Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Arte marțiale
Conferință de presă Rico Verhoeven
21 Sep 2015

Conferință de presă Rico Verhoeven

Promotia de arte martiale mixte Real Xtreme Fighting organizeaza marti 22 septembrie, ora 13.00, o conferinta de presa in cadrul careia va fi prezentat noul luptator al organizatiei, olandezul Rico Verhoeven. La conferinta vor lua parte, pe langa Verhoeven, organizatorul galelor RXF, promotorul brasovean Sebastian Vieru si antrenorul olandez Dennis Krauweel.

Rico Verhoeven, 26 de ani, este considerat in momentul de fata, alaturi de marocanul Badr Hari, cel mai valoros kickboxer din lume. Luptatorul olandez este campionul en-titre al promotiei Glory la categoria grea. De-a lungul timpului Verhoeven a luptat in cele mai importante promotii de kickboxing din lume. In cariera sa de kickboxer profesionist, alcatuita pana in prezent din 57 de meciuri, Rico Verhoeven a luptat in 3 randuri contra unor sportivi romani. In 2013 si 2014 l-a invins la puncte pe Daniel Ghita in cadrul promotiei Glory iar in iunie 2015 s-a impus, tot la puncte si tot intr-un eveniment Glory, in fata lui Benjamin Adegbuyi.

Prin semnarea contractului cu organizatia de MMA Real Xtreme Fighting, Rico Verhoeven va face practic trecerea de la kickboxing la artele martiale mixte. Prezentarea lui Rico Verhoeven va avea loc la Simfonia Ballroom din Soseaua Pipera nr 48.

Alte știri din Arte marțiale