Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Conference League: Studenții olteni, din nou restanțieri la examenul europeanRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Iul 2021

Conference League: Studenții olteni, din nou restanțieri la examenul european

Universitatea Craiova nu reușește să depășească ceea ce se poate transforma într-un complex al cupelor europene și revine în țară învinsă la Elbasan de KF Laci în prima manșă a turului 2 preliminar al Conference League.

Albanezii au răsuflați ușurați după o ocazie imensă a lui Koljic în minutul 11, vârful oltenilor reluând pe lângă poartă o minge centrată la 6 metri. Mateiu a trimis puțin pe lângă poarta lui Sherri în minutul 29, apoi Cicâldău nu reușește să-l învingă din poziție de unu la unu pe portarul gazdelor, care a atenuat intensitatea șutului și i-a permis lui Velija să degajeze din fața porții goale. Era minutul 30, iar cinci minute mai târziu albanezii deschid scorul după un contraatac ce a prins pe călcâie defensiva olteană, Zarubica îndeplinind o formalitate din fața porții după ce Lushkja a trimis pasa decisivă printre picioarele lui Bălașa.

Restul partidei a fost o prelungă tânguire a formației oltene, fără imaginație în ofensivă, cu jucători care în unele situații nu reușeau să se sincronizeze și care au provocat în cele din urmă o nouă supărare înfocaților lor suporteri.

Mai au la dispoziție 90 de minute, peste o săptămână, pentru a șterge amintirea amară a acestei înfrângeri și pentru a lua o gură de oxigen și pentru competițiile interne.

 

KF Laci - Universitatea Craiova 1-0 (0-0)

A marcat: Zarubica (min. 35)

KF Laci (antrenor Shpetim Duroj): Sherri - Roganovic, Malota, Ignjatovic, Velija - Lushkja, Ard. Deliu, Shehu - Zarubica (min. 71 Qato), Guindo (min. 89 Prengaj), Mazrekaj (min. 84 Zulfiu)

Universitatea Craiova (antrenor Marinos Ouzounidis): Pigliacelli - Conte, Bălaşa, M. Constantin, Bancu - Mateiu (min. 70 Bic), Nistor - Cîmpanu (min. 64 Gustavo), Cicâldău (min. 87 Căpăţână), Ivan - Koljic (min. 64 Markovic)

Alte știri din Fotbal