Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Conference League: Cordea face diferența pentru o victorie micăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Iul 2021

Conference League: Cordea face diferența pentru o victorie mică

FCSB a suferit pe Arena Națională în fața celor de la Shakhtar Karagandy în prima manșă a turului 2 preliminar al Conference League.

Superioritatea tehnică, posesia și dominarea teritorială a elevilor lui Dinu Todoran nu a punctat pe tabelă, doar Cordea, cu un șut înșelător din afara careului în minutul 38, l-a învins pe portarul formației din Kazahstan și a făcut în cele din urmă diferența. Cu numărul 98 pe tricou și cu execuția de la gol făcută cu piciorul stâng, Cordea a cucerit Peluza Nord, prezentă în arenă pentru a-și susține favoriții. Din păcate, prestația fostului jucător al Academicii Clinceni s-a estompat în partea a doua a jocului, la fel ca prestația întregii echipe. Intrările tinerilor Musi și Stoica au diminuat consistența în exprimare a celor de la FCSB și pe final de meci oaspeții, înghesuiți serios în propria treime în primele 45 de minute, s-au apropiat periculos în câteva rânduri de poarta lui Vlad și puteau pleca cu un egal de la București. În minutul 86 Cristea pierde un balon în tușă în fața unui adversar care a pasat decisiv pentru Tattybaev în centrul careului, reluarea acestuia la colțul scurt fiind deviată de Vlad în corner.

Emoțiile s-au spulberat la finalul partidei, însă avantajul minim luat de FCSB este fragil din perspectiva returului de peste o săptămână de pe terenul sintetic din Kazahstan.

 

FCSB – Shakhtar Karagandy 1-0 (1-0)

Au marcat: Cordea (min. 38)

FCSB (antrenor Dinu Todoran): Vlad - V. Creţu, A. Creţu, Cristea, Radunovic - Moruţan (min. 46 Stoica), Ov. Popescu, Vînă (min. 46 Musi) - Cordea (min. 90+1 Dumitru), Tănase, Oct. Popescu (min. 71 Fl. Coman)

Shakhtar Karagandy (antrenor Magomed Adiev): Shatskly - Gabyshev (min. 66 Kybyray), Khozin, Graf, Buivolov, Atanaskoski - Mitosevic, Mawutor (min. 78 Tattybayev), Bakaev - Shikavka (min. 66 Rustemovic), Najaryan (min. 59 Omirtayev)

Alte știri din Fotbal