Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Conference League: Complexul EuropaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Iul 2021

Conference League: Complexul Europa

Universitatea Craiova încheie cu un egal fără gol ziua catastrofală a românilor în Conference League. Învinși în meciul tur cu 1-0 la Elbasan de albanezii de la KF Laci în prima manșă a turului 2 preliminar al competiției, oltenii nu au putut să-i dovedească noului lor tehnician, Laurențiu Reghecampf, că au determinarea să răstoarne un rezultat modest, în cele din urmă, în fața unei formații fără pedigri la nivel continental.

Mai mult decât atât, albanezii au fost mai prezenți în ofensivă și au avut ocaziile importante ale jocului. Au început cu șutul lui Roganovic din minutul 8, reținut de Lazar, au continuat cu marea ocazie a lui Malota din minutul 22, când fundașul central nu a putut relua corect centrarea din lovitură liberă a lui Mazrekaj în 6 metri și a trimis pe lângă poartă. Tot Mazrekaj a executat o altă lovitură liberă două minute mai târziu, balonul trimis pe centrul porții fiind reținut de Lazar. Abia după o jumătate de oră de joc oltenii se arată în atac, Bancu ratând reluarea centrării lui Vlădoiu în minutul 34, iar două minute mai târziu Koljic, lansat perfect în adâncime de Nistor, rămâne singur cu portarul Sherri, dar nu-l poate învinge pe portarul oaspeților.

Albanezii încep bine și partea secundă, cu Guindo blocat în careu de Găman și Marius Constantin în minutul 53 și cu un șut din afara careului al lui Mazrekaj în minutul 70 reținut de Lazar la colțul scurt. Oltenii încep să preseze pe final de meci, Gustavo reia cu capul în brațele lui Sherri în minutul 77, Cîmpanu trage puternic de la 20 de metri și portarul oaspeților respinge în față în minutul 86, iar în primul minut de prelungiri Fedele șutează de la 30 de metri și lovește bara din stânga lui Sherri.

S-a terminat 0-0, un nou meci al neputinței și deziluziei pe care fotbalul românesc care încheie o zi neagră cu trei eliminări din tot atâtea posibile.

 

Universitatea Craiova - KF Laci 0-0 (0-0)

Universitatea Craiova (antrenor Laurențiu Reghecampf): Lazar – Vlădoiu, Găman, M. Constantin, Vătăjelu (min. 60 Ofosu) – Nistor, Screciu (min. 69 Mateiu), Bic (min. 46 Cîmpanu) – Gustavo (min. 85 Fedele), Koljic (min. 69 Markovic), Bancu

KF Laci (antrenor Shpetim Duro): Sherri – Velija, Lushkja, Malota, Roganovic – Shehu, Ignjatovic, Ard. Deliu (min. 90+7 Arb. Deliu) – Zarubica (min. 87 Qato), Mazrekaj (min. 90+7 Zulfiu), Guindo (min. 90+2 Prengaj)

Alte știri din Fotbal